borrorogelektro

bilde 5

BO RØR OG ELEKTRO

TRENGER DU ELEKTRIKER ELLER RØRLEGGER I BERGEN? – VI HAR BEGGE DELER!

Hos BO RØR OG ELEKTRO kan du bestille både elektriker og rørlegger samtidig da vi både har rørleggeravdeling og elektroavdeling under samme tak. Fordelene dette gir deg som kunde er at koordineringen mellom fagene vil bli mye enklere. Når elektrikeren kommer vet du at rørleggeren ikke er langt unna. Og du som kunde får kun ett nummer å forholde deg til.

SMÅ OG STORE PROSJEKTER
For oss er ingen oppdrag for små eller store, og du kan selvsagt bestille elektriker for seg eller rørlegger for seg. Vi utfører arbeidene på timebasis eller som anbud. Så om du trenger en ny stikkontakt i stuen eller du skal renovere huset ditt er vi interessert i å ha deg som kunde.

TOTALTEKNISK ENTREPRISE – ELEKTRIKER – RØRLEGGER - VENTILASJON
Som totalteknisk entreprenør har vi også større boligkomplekser, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende rør og elektroinstallasjoner. Klikk på referanser for mer info om prosjektene.

GRATIS OG UFORPLIKTENDE BEFARING
Vi håper vi kan få muligheten til å presentere vår faglige kompetanse og vise frem våre løsninger og anbefalinger for ditt prosjekt. Om ønskelig kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring.
Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere for en prat

 

Du når oss på telefon: 55 36 18 60

VI TILBYR

Belysning
Service
Bolig/leiligheter
Smarthus installasjoner
Nybygg
Industri/automasjon
Prosjektering

Brann- og innbruddsalarm
Svakstrøm (data, tele, etc)
EIB-installasjoner
Sprinkler
Sanitæranlegg
Sentralstøvsuger