DIN RØRLEGGER I BERGEN

BO RØRINSTALLASJON AS er en registrert rørinstallasjons bedrift som ble etablert i 2009. Bedriften har ca. 14 ansatte og er etablert med kontor og lager i Kanalveien.
Forretningsideen vår er å kunne tilby våre kunder alle typer rørinstallasjoner i Bergen og Omegn. Dette inkluderer Sotra, Askøy, Nordhordaland, Fana, Bergen Vest mm. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor VA-anlegg, sprinkling og sanitæranlegg.
Siden oppstarten i 2009 har vi knyttet til oss erfarne medarbeidere med god tyngde i faget. Kompetansen og erfaringen strekker seg fra reparasjoner, rehabilitering, nyanlegg, bolig og leilighetskompleks, til næringsbygg og offentlige oppdrag. Se våre referanser for mer info om prosjekter vi har utført.

RØRLEGGER, ELEKTRIKER OG VENTILASJON
De siste årene har vi i samarbeid med BO RØR OG ELEKTRO AS kunnet tilby totalentrepriser på tekniske fag. Så om du trenger mer enn bare rørlegger har vi også elektrikere og ventilasjonsmontører under samme tak og kan prise dette i samme tilbud. Og her er ingen jobb for stor eller for liten. Vi tar alt fra renovering av bad til totalentreprise på nybygg. Vi har god erfaring med samkjøring av fagene og har tidligere hatt flere større boligkomplekser, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende rør og elektroinstallasjoner.

INGEN JOBB ER FOR LITEN ELLER FOR STOR
Vi vil gjerne understreke at for oss er ingen jobb for stor eller for liten. Så enten om du skal ha skiftet blandebatteriet ditt til dusjen eller om du skal ha oppført en blokkleilighet og trenger rørlegger ønsker vi å ha deg som kunde.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Du når oss på telefon 55 36 18 60

Bergen01