Visjon, målsetning og verdier

Visjon
Det er ikke ofte en tenker over det, men hvor viktig er ikke vann og lys for oss i hverdagen? Og hvor viktig er ikke varme og strøm?
I et I-land som Norge er slike forsyninger helt elementært og vi tenker ikke alltid over hvor viktig dette er for oss. Kuttes strømmen eller vannforsyningen sendes vi fort tilbake til steinalderen.
B.O. Gruppen sin visjon er å kunne dekke disse helt nødvendige behov som varme, vann, lys og strøm. Vi skal med andre ord bidra til og opprettholde god levestandard i Norge.

Forretningside
Forretningsidéen til BO Gruppen er å kunne tilby våre kunder alle typer rør og elektrotjenester i Bergen og Omegn. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning.

I tillegg til rør og elektro har vi også opparbeidet spisset kompetanse i retning fornybar energi og har egen varmepumpeavdeling. Dette med tanke på miljøet og at vi ønsker å fremstå som en "grønn" bedrift. Samtidig bidrar det til sunn og ren luft til boliger og arbeidsplasser.

Vi består av et team av dyktige medarbeidere med spisskompetanse og lang erfaring i bransjen og kan tilby våre kunder topp moderne utstyr og langvarige løsninger.

Målsetning
BO Gruppen ønsker å bli en høyt profilert totalteknisk leverandør innenfor Bygg og anlegg.
Vi har også en målsetning om å bli førstevalget på varmepumpeinstallasjoner.

Våre verdier

  • Tillitt
  • Sikkerhet
  • Kvalitet
  • Engasjement
  • Samarbeid

 

Bergen by Night